Nyystölän kuulumisia 2016

  • 0

Nyystölän kuulumisia 2016

Kategoria : 2016

Vuosi alkoi Nuutinpäivän kahveilla Hirvimiesten kodalla. Maaliskuussa oli arktinen hysteria laivarannassa, jossa olimme taas puffetin merkeissä. Koneita oli tänä vuonna tosi paljon liikkeellä.

Nyystölän kyläyhdistyksen kesä oli tavanomaisen vilkas. Vappuaaton kokon jälkeen me kyläkävelimme Toritulla ja olimme mukana Padasjoki liikkeellä -tapahtumassa puffetin merkeissä. Kesäkuussa kävimme retkellä Porvoossa. Retkibussi oli ääriään myöten täynnä ja vaikka satoi, niin matka oli onnistunut. Malmgårdin kartano ja Porvoon vanha kaupunki tulivat retkeläisille tutuiksi. Ensi kesän retkikohde on nyt mietinnässä ja se ilmoitetaan taas sitten kevätkokouksessa maalis-huhtikuun vaihteessa.

Padasjoki Liikkelle
Fatbiket esittelyssä.

Kesäjuhlaa vietimme perinteisesti heinäkuun toisena sunnuntaina. Ohjelmana meillä oli taikuutta ja musiikkia moneen makuun. Aurinko paistoi ja väkeäkin oli ihan kohtuullisesti. Tosin jäimme kaipaamaan lapsiperheitä, sillä heitä ajatellen meillä oli esiintymässä taikuriveljekset Niko ja Toni sekä olimme varanneet myös Pipsan tekemään kasvomaalauksia. Mutta taikurit saivat yllätettyä yleisönsä monilla tempuillaan ja ilmapalloista he saivat väännettyä sydämiä, kukkia, miekkoja ja tietenkin erilaisia eläinhahmoja. Korttipeliin jakajaksi he eivät oikein kelpaa, jos itsekin haluaa joskus voittaa. Sen verran taitavasti he meitä korteillakin huijasivat. Antero Sihvonen ja Olli Suomalainen pitivät hienosti huolta musiikkipuolesta. Arpajaisten pääpalkintoina meillä oli mansikoita eli iso kiitos Heinjoen ja Portaanperän mansikkatiloille.

Taikuriveljekset Niko ja Toni sekä Pipsa

Seuraavana viikonloppuna olimme Päijänne-purjehduksen maalialueella jälleen puffetin merkeissä. Suotuisat tuulet toivat venekunnat jo lauantai-iltana maaliin, mutta vielä sunnuntaina asiakkaita riitti puoleen päivään asti, kun veneitä nostettiin trailereille ja matka kotia kohti alkoi.

Sataman valot olivat elokuun viimeisenä viikonloppuna. Pidimme puffettia taas Elbattaren vieressä.


Jätä kommentti

[wp_ad_camp_1]
[wp_ad_camp_2]