Vuosikokous 3.4.2016

  • 0

Vuosikokous 3.4.2016

Kategoria : 2016

 

IMG_6610

Nyystölän kyläyhdistyksen vuosikokous pidettiin 3.4.2016 Majatalo Onnenmyyrässä. Liekö keväinen ilma aiheuttanut sen, että meitä ei ollut kuin 15 osallistujaa.

Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Päivi Pyykkö avasi kokouksen ja puheenjohtajaksi valittiin Matti Järvinen, sihteeriksi Pirjo Apajainen. Vauvarahoja Nyystölässä jaettiin kaksi: Joni Moisio ja Matias Nieminen saivat 100 euron shekin ja ruusun. Uusia vakituisia asukkaitakin olemme Nyystölään saaneet: Vappu ja Lassi Anttila sekä Petra Karjalainen. Heitä muistimme perinteisellä leivällä ja ruusulla.

Tilinpäätös oli kyläyhdistyksellä hieman plussan puolella. Tänä vuonna on taas toimintaa vanhaan malliin. Olemme mukana puffetin merkeissä esim. Liikuntatapahtumassa, Päijänne-purjehduksessa ja Sataman valoissa. Arktiseen
hysteriaan jo osallistuimme. Omia tapahtumia ovat vappukokko vappuaattona, kesäjuhla ja puurojuhla. Kevät- ja kesäretkiä teemme ja niistä ilmoittelemme sitten paikallislehdessä ja nettisivuillamme. Monuksen rannassa
talkoilemme ja kunnostamme paikkoja pitkin kevättä ja kesää. Jos sinua kiinnostaa osallistua kyläyhdistystoimintaan, niin ota reilusti yhteyttä Päivi Pyykköön tai Pirjo Apajaiseen.


Jätä kommentti

[wp_ad_camp_1]
[wp_ad_camp_2]